2011. május 23., hétfő

Kislányom tortái, aki már két éves!

 Hihetetlen, de mégis igaz ! Ezen a  hétvégén, pontosabban 21-én töltötte a kislányunk, Anett a két évet,  amit (a már szokásos ) hatalmas bulival ünnepeltünk meg, amelyen résztvettek a családtagok, keresztszülők és néhány barátunk. Na persze a gyerekcsapatról sem feledkezzünk meg, hisz ők is voltak egy jó páran!
Egész héten izgultunk, féltünk , hogy az idő nem fog kedvezni nekünk, ugyanis kerti parti jellegű bulit terveztünk, bográccsal meg miegymással. Végül minden jól sült el , Vasárnap délben még volt egy enyhe zápor, de délutánra már ragyogó időt kaptunk.
 Anett nem nagyon  könnyítette meg a dolgom , rengeteg kívánsága volt a tortáival kapcsolatban ( kihasználta  jól, hogy az anyukája szeret "tortázni"), amit aztán a sógórnőm segítségével sikerült is megvalósítanunk:


 Szereti a katicabogarakat, békákat, imádja a vizet stb. Mindezt próbáltuk megvalósítani ezen a tortán.
 Kedvencei Micimackó, Malacka és Tigris.
 Még volt egy kívánsága , Csipkerózsika a kedvenc mesekönyve alapján, amit a sógórnőm készített el neki , ez látható a későbbi képeken.

Elsőnek  bemutatom az ünnepeltet, Anettkát , aki hol  is lehet máshol mint a szokásos , kedvenc helyén , anya ölében , meg egy kép a boldog , kis családunkról.





 Itt a " nagy" csapat!

 Alig bírják  kivárni, hogy  levehessék a tortáról azt , amit már kiszemeltek, de ez is nemsokára bekövetkezett:








 Néhány kép a vendégseregről.

A gulyásból nem sok maradt, köszönet érte drága komáimnak, akik kitűnő szakácsoknak bizonyultak!

És még néhány kép a már megvágott tortákról, a Micimackós az étcsokis, trüffel krémes ugyanakkor fehércsokis, mascapornes krémmel volt rétegezve:


 A Csipkerózsika   két  szintből állt , alól egy kerek rész és azon állt a baba. Az alsó szint az  kókuszos volt , a  felső pedig kakaós piskóta karamell krémmel töltve:


 A békás, katicabogaras torta  pedig fehér piskóta , madértejes krémmel .

17 megjegyzés:

  1. Hú Angi,csak kapkodtam a fejem,hogy melyik képet nézzem:-),nagyon boldog születésnapot a kicsikédnek,nagyon szépséges kis csajszi:-) ,és Te is nagyon csinos vagy!:-)A buli meg fergeteges lehetett,voltatok egy jó páran,mint egy kisebb lagzin:-)A torták csodaszépek lettek!

    VálaszTörlés
  2. Hú, de ötletes a kettes-folyó torta. Nagyon tetszik. Nagyon jó a fa, a gomba, a béka is szenzációs. Mentem az ötletet, ha megengeded!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a torták, a gyerekek is.Máskor is legyen ilyen szép családi ünnepetek!

    VálaszTörlés
  4. La multi ani sanatosi fetitei tale.Sa creasca mare si sa fie fericita.Torturile sunt foarte frumoase.Cu siguranta ca este o fetita speciala de a meritat atatea torturi.Glumesc.Stiu ca pentru voi ea este cea mai speciala si draga fiinta de pe pamant.Sa va traiasca fetita!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Angéla! Nagyon aranyos a Kislányod, Isten éltesse sokáig. Szép nagy szülinapi bulit tartottatok, aranyos a gyereksereg, ahogy rávetették magukat a tortákra. Na és a torták!! Meseszépek voltak, és biztosan nagyon finomak is! Csak gratulálni tudok, és sok boldogságot kívánok a gyönyörű családodnak!!

    VálaszTörlés
  6. Isten eltese Anettkat! Nagyon aranyos kislanyod van, sok boldogsagot kivanok a szep csaladodnak! Gyonyoruek a tortak! Mi is edesanyamat unepelyuk, Majus 21 szuletet ! puszilom a kicsit!

    VálaszTörlés
  7. Isten Éltesse Anett-et.A torták csodálatosak.A kettes számú torta a kedvencem.

    VálaszTörlés
  8. Isten éltesse a kislányodat, ti igazi bulit csaptatok, gyönyörűek a torták, a gyerekek imádnivalóak ahogy a tota darabjait várják.:)

    VálaszTörlés
  9. Foarte frumoase torturile,felicitari!

    VálaszTörlés
  10. Mesés torta! A szám kialakítása a vízzel, meg a hidacska annyira édes! A torták biztosan nagyon finomak voltak, mindamellett, hogy gyönyörűek is! Gratulálok hozzájuk, nem kis meló lehetett - főleg egy ilyen kertiparti koordinálása mellett!
    Isten éltesse a kis hercegnőt, na meg az anyukáját is! :)))

    VálaszTörlés
  11. Isten éltesse a kis Anettkát! csodásak lettek a torták:)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az Anett nevében is . Nagyon kedvesek és aranyosak vagytok!

    Multumesc frumos Andrea si Adina pentru aprecieri, va pup!

    VálaszTörlés
  13. Isten éltesse a gyönyörű nagylányodat, meg téged is 2. anyaszülinapod alkalmából!

    Gyönyörű torták...de hát már megszoktuk ezt a fajta profizmust ;)

    VálaszTörlés
  14. Boldog szülinapot a kislányodnak! A torták csodálatosak! Jó kis bulit rendeztetek.

    VálaszTörlés
  15. Adél köszi , nagyon aranyos vagy!

    Cecilia köszi szépen, a kislányom nevében is!

    VálaszTörlés
  16. Még nem volt időm átnézni az összes tortádat, de gondoltam, mielőtt elveszek a többi torta tengerében, megírom, hogy ez a katicás-békás fantasztikus lett. Nagyon szépen kidolgozott, és ötletes! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  17. Csak is gratulálni tudok, fantasztikusan ügyes vagy!!! Szerencsés a kislányod, hogy ilyen szuper mamija van! :)

    VálaszTörlés