2013. február 24., vasárnap

Blogszülinapi játékom elnapolása

Sajnos el kell halsztanom a blogszülinapi játékom egy-két héttel, elnézést kérek mindazoktól , akik már jelentkeztek ugyanakkor még esély annak , aki eddig nem tette meg. Sajnos csak egy pár napja tudtam meg, hogy Március 2-án egy fontos vizsgám lesz, amire rengetek kell készülnöm, sajnos nem jut időm a blogolásra. Tudom, hogy a határidőt 20-ra írtam ki, de most ha nem haragudtok meg elnapolnám s a végléges határidő Március 10. Úgyhogy még van ideje  annak , aki nem jelentkezett, akinek meg túl bonyolultnak tűnik , annak elég hagyni egy megjegyzést ennél a bejegytésnél és az is elég lesz.
Mégegyszer bocsánaot kérek, de nem volt betervezve ez a vizsga, ígérem,amit túl leszek rajta jelentkezem!
Köszönöm!

6 megjegyzés:

  1. Szeretnék jelentkezni a játékra. :)

    VálaszTörlés
  2. Keresztbe tettem az ujjaimat :-) Kéz- és lábtörést! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Koncentráljál a vizsgádra amihez sok sikert kívánok! Ha lehet még jelentkezek a játékodra!

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert!
    Később látogass el az új blogomra, kövess :D

    http://recept-tura.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Did you hear there's a 12 word sentence you can tell your crush... that will induce deep emotions of love and impulsive attractiveness to you buried inside his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, please and protect you with all his heart...

    12 Words Who Trigger A Man's Love Impulse

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him work better than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    In fact, fueling this influential impulse is so important to getting the best possible relationship with your man that once you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll soon find him expose his soul and heart to you in a way he never experienced before and he'll see you as the one and only woman in the world who has ever truly fascinated him.

    VálaszTörlés