2011. augusztus 14., vasárnap

Dinós torta








Ez a torta egy kisfiú szülinapjára készült, Vioricacakes oldalán láttam  egy hasonló tortát, bevallom azt próbáltam leutánozzni ,már amennyire sikerült. A figurákkal nem vagyok nagyon megelégedve, lehettek volna élethűbbek is! Már amikor előszőr megláttam Viorica oldalán ezt a tortát, azóta álmom nekem is egy hasonló elkészítése, az alkalom adatott, ez eredménnyel nem vagyok tökéletesen megelégedve, de ez várható is tőlem. Azért kívácsi vagyok más véleményére is ,  a megrendelőnek nagyon tetszett, merem remélni, hogy az ünnepeltnek is! A torta 5 tojásos kakaós piskóta, étcsokis -tejszínes krémmel töltve, fondanttal borítva és díszítve.

7 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyonis jó lett! A Vioricacakes blogot én is rendszeresen nézem, nekem teljesen hihetetlen, hogy mennyi és milyen szép figurát készít egyetlen tortára. Biztos vagyok benne, hogy neki is gyakorlással lettek ilyen tökéletesek a figurái.
    Arra külön kíváncsi lennék, hogy hogyan készültek a fák! :)

    VálaszTörlés
  2. Egész kis szigetet varázsoltál a tortára! Nagyon szép lett, sokat dolgozhattál vele!! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon szép lett!
    Engem is érdekelne amit Gabi kérdezett:-)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon jól néz ki. A fák különösen látványosak. A figurák is tetszenek. :)))

    VálaszTörlés
  5. Gabi köszönöm, nagyon aranyos vagy! A fákat is Viorica oldalán láttam, aztán saját elképzelésemre hagyatkozva készültek el a következő képpen: hurkapálcikára barna fondantcsíkokat csavartan fel, a tetejére egy barna golyót formáztam, ebbe szúrtam a fa leveleit( itt drótot is használtam), amiket teszés szerint vágtam ki, formáztam meg stb.

    Mária köszi, volt egy kis munka vele, de nagyon élveztem készíteni!

    Adryenn köszi szépen!

    Petra nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés