2012. augusztus 8., szerda

Virágos torták

 Az utóbbi időben készült nálam egy két virágos torta, ezeket próbáltam így egy bejegyzésbe összesűríteni, egyszerre megmutatni. Van közöttük olyan is amit előszőr készítettem van olyan amihez már hasonlót találhattok nálam. Nagyon sok hozzáfűzni valóm egyikhez sincs különösképpen, talán csak annyi hogy milyen krémmel volt töltve.
Ez az első egy sárgarózsa -margaréta csokros, belül erdei gyümölcsös.
 Ehhez a tortához hasonlót már nagyon sok blogon láttam már, nem is tudom pontosan kitől indult eredeti ötlet. Nekem is már több alalommal volt szerencsém hozzá, belül tejszínes-étcsokis krémmel volt töltve.
Ez a torta leánybúcsúra készült, nem épp a megszokott lánybúcsús torta, belül ugyancsak csokikrémes.

 Újabb virágcsokros torta, eredei gyümölcsös krémmel.
Utólsónap pedig egy kalocsa mintás torta, mint látszik is rajta nagyon távol áll tőlem a festés, ezért sajnos nem nagyon sikeres.

7 megjegyzés:

  1. Angi, szépek a tortáid! Kedvencem a lila rózsás. A kalocsai mintásnál nioncs a festéssel semmi gond. Ha elfogadsz jószándékú kritikát, legközelebb tegyél bele sárgákat, meg rózsaszíneket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz köszi szépen, a jótanácsodat meg főként! Szerintem is hiányzik valami szín arról a tortáról, van rajta sárga ,élőben talán jobban látszott,így a képen inkább narancssárgásnak látszik. Mégegyszer köszi , a jővőben ha még készítenem kell hasonlót kipróbálom!

      Törlés
  2. Csodásak a tortáid mind! Bármelyik tortáddal ha megajándékozna valaki, biztos hogy sírva fakadnék! Pedig azért sokszor kaptam már, de annyira szépek ezek a virágos torták!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is mindenik tetszik, de talán a lila(kék?)virágos és a kalocsai mintás a legjobban:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek! Ezek a tipikus "ránézek és jó kedvem lesz" torták:)

    VálaszTörlés
  5. Játék van nálam, szívesen látlak:http://makacskakonyhaja.blogspot.ro/2012/08/nyarbucsuztato-lancjatek.html

    VálaszTörlés