2012. március 31., szombat

Laptop torta


Szülinapra készítettem, ez a második laptop forma tortám, talán  mintha egy kicsivel jobban sikerült volna az elsőnél, de még sajnos mindig van mit gyakorolnom! Nem nagyon volt időm kidolgozni a részleteit, sajnos az utóbbi időben időhiány miatt egyre csak fuserálok! Túl sokat vállalok magamra,rengeteg szülinap van a családban, barátaink körében aztán meg csak mérgelődöm, ha valami nem úgy sikerül, mint szerettem volna! Ez a torta pedig egy konkrét példa. Igaz, hogy  úgy általában sosem vagyok megelégedve magammal, szidnak  is ezért eleget a barátaim, családtagjaim, de tudom , hogy nagyon sokszor igazam van. Az utóbbi tortáimon nagyon meglátszik, hogy ki vagyok fáradva. Nem hogy fejlődnék, hanem egyre inkább  csak visszafele fejlődöm!
Most úgy érzem, hogy nagyon jót fog tenni nekem a közelgő vakáció, remélem, majd lesz időm pihenni is!!!

10 megjegyzés:

  1. Szerintem szuper a tortád! De ha úgy érzed, hogy Rád fér egy kis pihenés, akkor hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Panna, most valahogy úgy érzem semmire sem jut elég időm és energiám! És ez csak a fáradtságnak köszönhető. Máskor sokkal több dolgot képes voltam könnyebben megoldani!

      Törlés
  2. Szerintem szép így is, de ha úgy érzed, pihenj:)

    VálaszTörlés
  3. Angi,sajnos ezt én is tapasztalom magamon,sok esetben!Túl sok van a fejeden,és egyikre sem tudsz rendesen koncentrálni,szorít az idő, fáradt vagy stb.Nekem ez is nagyon tetszik,gondolj arra,hogy más ki tud ilyent kapásból?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edó nagyon szépen köszönöm, az együttérző szavakat is!

      Törlés
  4. Szerintem is szuper lett:) Én még nem mertem belevágni sem ilyen tortába, pedig szerettem volna(párom informatikus). Nem látszik rajta a fáradtságod, viszont akkor tessék pihenni kicsit! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édy köszi, biztos neked is sikerülne, hiszen ügyes vagy! Csak bátran!

      Törlés
  5. Ismeros az erzes! Sajnos neha tul sokat vallalunk magunkra es ez nem csak a munkankon latszik meg, hanem az egeszsegunkre is kihat. Nallam ez szinte fel eves kihagyast kovetelt:( Lassan kezdek visszabillenni a regi kerekvagasba, de nem tudom, ha lesz-e meg valamikor annyi energiam mint azelott. A tortaid csodalatosak, emiatt nem kell aggodnod, viszont az egeszsegedre nagyon vigyazz,mert az mindennel fontosabb! Puszi!

    VálaszTörlés
  6. Cecilia régebben olvastam nálad, hogy egészségügyi próblémáid vannak, nagyon sajnálom, kívánok mielőbbi gyógyulást! Egyetértek veled, hogy az egészségünk a legfontosabb, csak sajnos sokszor ez csak akkor tudatosul bennünk ,amikor már problémáink adódnak!

    VálaszTörlés