2011. július 22., péntek

Vadászos torta



Egy 3 éves kisfiúnak készíttették  ezt a tortát, aki , mint hallottam , nagyon szereti a vadászattal kapcsolatos dolgokat ( ez  érthető , hisz az apukája is vadász). Nem kevés időt  és energiát fektettem belel  ebbe a tortába, ami  a legnagyobb bosszúságomra nem lett valami tökéletes! Időhiány miatt ( inkább erre fogom , mint arra , hogy nincs nagy érzékem a figúra készítésre) nem lettek valami tökéletesek a tortán található állatkák, a vadászról meg ne is beszéljük. De , aki megrendelte annak tetszett és remélem a kisfiúnak is. Ilyenkor mindig megfogadom , hogy majd a következő jobb lesz, de  már most tudom , hogy sajnos azt is elfogom fuserálni!
Irigylem azokat, akik már két-három nappal előre dolgoznak, már akkor  nekikezdenek megformálni a figurákat, sajnos én az a fajta vagyok , aki mindig csak akkor fog neki, amikor már beburkolta a tortát és ez jónéhány figuránál  nem nagyon működik! Ennél a tortánál is ilyen és ehez hasonló gondjaim akadtak.
A torta 5 tojásos vizes piskóta, oroszkrémmel töltve, kivülről fondant-tal borítva, a díszítését is fondantból voltam kénytelen megoldani, ami szerintem ugyancsak nem nagyon alkalmas figurakészítésre ( ezt azért merem állítani , mert már próbáltam marcipánból és abból mintha  könnyebbnek tünt volna, csak ahhoz nehezebb hozzájutnom)

9 megjegyzés:

  1. Biztos vagyok benne, hogy az ünnepeltnek is nagyon tetszett!
    Szerintem jól sikerült :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos! Jó lett nagyon!!

    VálaszTörlés
  3. Nem kis munkád lehetett ezzel a tortával.. A következő pedig tuti még ennél is jobb lesz!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon jó lett! Dícséretet érdemelsz érte.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ezt csak te tudod,én nagyon jó kis tortának látom.Szuper lett!
    Amúgy figura készítéssel én is voltam már így többször:-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól sikerült..nekem nagyon tetszik és biztosan az ünnepelt is nagyon megörült neki!:)

    VálaszTörlés
  7. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés