2011. április 26., kedd

Eljegyzési torta3


Ez a harmadik eljegyzési torta , amit készítettem eddig , nagyon szeretem őket  készíten, talán csak az esküvői tortákat imádom még jobban!
A nővérem kislányának , Hildának a tanítónőjének az eljegyzésére készült, egy 6 tojásos és egy 5 tojásos vizes - kakaós piskótát sütöttem hozzá , amit 2-2 adag étcsokis , pudingos , tejszínes és fehércsokis krémmel töltöttem. A torta jó nagy lett, a súlya több mint 5 kg-os  volt.

Innen is kívánok sok boldogságot az ífjú párnak, ha netán erre tévednének!

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!!!
    Ismeretlenül is kívánok nekik sok boldogságot!!!

    VálaszTörlés
  2. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

    Andrea multumesc mult!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű tortákat csinálsz,egyik szebb mint a másik.Sosem dolgoztam fondanttal,ki szeretném egyszer én is próbálni,de mind halogatom.

    VálaszTörlés
  4. Aleda köszi! Próbáld ki minél hamarabb, én is úgy voltam, hogy egy darabig halogattam, azt hittem nekem nem fog sikerülni, aztán amikor kipróbáltam , már nem tudtam megállni! És egzre több és többet dolgozom vele.

    VálaszTörlés
  5. Te készited el otthon a fondantot?...és mennyi ideig lehet a hűtőben tárolni?

    VálaszTörlés
  6. Na végre nekem is sikerült feliratkozni a követők listájára..:) vagyis inkább a tesomnak köszönhetem.Pár blogot nem tudtam fölvenni. Na de mind1 nem az a lényeg....Ezt a tortát élőben is volt szerencsém látni bár nem kóstolhattuk meg..:( de nagyon nagyon tetszett. Ahogy érkeztek a vendégek mindenki a tortánál állt meg először..:D Nagyon szép volt.Ügyes vagy nagyon nagyon..:)

    VálaszTörlés