2011. december 27., kedd

Torták házassági évfordulóra

Egy hét leforgása alatt volt szerencsém két  házassági évfordulós tortát is készíteni, s ha nem tévedek mindkettő 50 éves házassági évfordulóra készült ( az egyik az bíztos, s talán a másik is, csak arra nem kellett ráírnom), ami valljuk be valami csodás  dolog!


 Ez a torta  belül kakaós piskóta csokis meggyes krémmel töltve, kivül pedig fondanttal borított!


Ez a torta pedig egy korábbi tortám kissé átalakított változata, amit a megrendelő alakított át saját elképzelése szerint. A torta belül kakaós piskóta,  tejszínes -étcsokis és fehércsokis mascapornés krémmel töltött, kivül pedig fondanttal borított .

8 megjegyzés:

  1. Angi!Nem mondod,hogy nálunk jártál,én meg nem voltam itthon??!Hazaérve megtaláltam a csomagot a kerítésen,nagyon megörültem,s aztán kicsit elszomorodtam,a cetlit olvasva..ha tudtam volna hogy erre jársz!!!Köszönöm nagyon szépen,nagy örömet okoztál nekem:)Boldog Ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! a második meg különösen nagyon tetszik. Nagyon tetszik az oldala!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon elegánsak! A második toránál gyönyörűségesek ezek a rózsák!

    VálaszTörlés
  4. Mária köszi!

    Edó! A páromnak volt dolga Csíkszeredábann és az utolsó percben jött az ötlet, hogy tőle is küldhetném a nyereményeidet úgyhogy az ajtóból fordítottam vissza. Én személyesen nem voltam, ő hagyta a cetlit is!Örülök, hogy végre sikerült megkapnod, használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  5. Anikó köszi szépen!

    Szilvi köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Angi!Nagyon szépek ezek a torták :) A második nagy kedvencem :)

    VálaszTörlés
  7. Adryenn köszi!

    Petra viszont kívánom!

    VálaszTörlés