2011. szeptember 15., csütörtök

Babalátogatós torta+1díj


Ezt a tortát babalátogatóba készítettem, több száz kilómétert utazott, belülről vaniliás piskóta narancskrémmel töltve, kivülről fondanttal borítva.

Díj!


Elsősorban elnézést kérek mindazoktól , akiknek nem válaszoltam a megjegyzéseire, vagy nem köszöntem meg kellőképpen a díjat, amivel megtiszteltek, mentségül, csak annyit hozhatok fel, hogy két év gyereknevelés után, sajnos vissza kellet térnem dolgozni . Ami egy kissé bánt, hogy el fogom hanyagolni úgy a torta sütést, mint a blogolást, de remélem, amint belerázodók, majd lesz egy kevés időm újra velük is foglalkozni.
És most térjek rá a lényegre, kedves meglepetésben volt részem, díjat kaptam, mégpedig  egyszerre 3 kedves " kolleganőtől" is, akiknek szívből köszönöm, nagy megtisztelettés, hogy az én blogomban is látnak némi  szépet ," extrát".
A szabály szerint 10 bloggernek kellene tovább küldeni , akikre illik a díjon található jellemzés " A szép blogoknak, akikben van némi extra". Ezt a szabály most sajnos kénytelen vagyok megszegni, hiszen több mint 10 blogot tarok alkalmasnak erre a díjra, meg aztán már nagyon sokat meg is kapták, ezért én küldeném ezt a díjat minden kedves bloggertársak, akik , hozzám betérnek, véleményem szerint mindenkinél található valami szép, valami " extra", egyszerűen mindenki  megérdemli!

8 megjegyzés:

  1. A babatorta szuper. A díjhoz szívből gratulálok, nálad nem kevés extra van. :)))

    VálaszTörlés
  2. A babatorta nagyon szep, gratulalok a dijnak!

    VálaszTörlés
  3. Aranyos a kiscipő, meg a torta is úgy, ahogy van! Jó munkát neked, de remélem, azért még látunk tőled gyönyörű tortákat:-)

    VálaszTörlés
  4. Szuper a baba torta és még a díj is rózsaszín ;) Gratulálok hozzá!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos, kedves ez a torta!!! Olyan kis bájos!!!

    VálaszTörlés
  6. Nekem a babatortád a kedvenceim nálad :)) Nem véletlenül szántam neked a díjat:) sok sikert a munkában, én épp most vagyok 2 állás között, van idő sütni...:P

    VálaszTörlés
  7. A torta nagyon szép! A díjhoz gratulálok!

    VálaszTörlés
  8. Mindenkinek nagyon szépen köszönm!

    VálaszTörlés