2012. május 5., szombat

Torták leánybúcsúra



+18 éven  fölülieknek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Az alábbi torták leánybúcsúra kászültek! Némi töprengés után úgy döntöttem ,hogy mégis közzéteszem ezeket is ! Készítettem már  hasonlókat  régebben , akkor eléggé megoszlottak a vélemények,  volt aki viccesen fogadta , de volt aki túl soknak vélte, ezért  akkor  úgy döntöttem, hogy többé nem teszek közzé hasonló témájú tortákat , de most mégis megteszem.  Előre is elnézést kérek mindenkitől  aki nem idevalónak találja !
Ezeknek ,gondolok itt az első két boxeralsós tortára,  van valami különlegességük, valami amiben eltérnek az eddigiektől: mindkettőbe  egy szívószál meg egy dobozka  segítségével ( ez látható is a második képen) egy kis Baileys-t rejtettem el , amit aztán a menyasszony-jelölektnek ki kellett inniuk.  Nem részletezem tovább , mindenki  a lánybúcsún fuldoklott a nevetéstől. Nagyon  ötletesnek találták! 
Egy leánybúcsún pedig szerintem megengedhető az ilyesmi!
Az első két torta két barátnőmnek készült, akik nem több mint 3-4 hét különbséggel esküdtek. Itt viszont szeretném  megdícsérném mindkét menyasszonyt, hiszen midkettő nagyon belevaló, bevállalós volt!




Itt látható a szívószál , amin keresztül a menyasszonynak nagyon ügyesen  sikerült kiszívnia."azt" amit kellett!




11 megjegyzés:

  1. Angi!Fantasztikusak!!Én nem hiszem,hogy meg tudnám csinálni ennyire élethűen!:)Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Hát izé... nagyon élethűek ;) szerintem ne szégyelld ezeket sem, hiszen egy leánybúcsún megengedett az ilyen tota... a szívószálas ötlet pedig remek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem semmi gond az ilyen témájú tortákkal.Akinek nem tetszik ne nézze.Nincs mit szégyenkezni emiatt.Hatalmas ötlet a szívószálas megoldás.Klassz lett mindegyik.
    Én is készítettem már hasonlót leánybúcsúra,hát nem is tudom közzétegyem-e,mivel nincs nadrágba bújtatva a "kicsike",kb 30 cm hosszú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is töprengtem eleget, aztán közzétettem gondolva lesz ami lesz!

      Törlés
  4. Szia! Jól megoldottad! Egyébként meg amit kérnek azt kell csinálni! Most hétvégére kell nekem is készítenem hasonlót, csak nadrág nélkül:D Lehet, hogy azt azért nem fogom közzétenni. Viszont párom is pont mondta, hogy jó lenne valami amit kiiszik belőle a menyasszony.Hát azt még nem biztos, hogy bevállalom, de Te szuperül megoldottad!

    VálaszTörlés
  5. Húúúú nagyon jók ezek torták!!! Mostanában készítettem én is vmi hasonlót de nem mertem a blogra tenni:))) De ezek után meggondolom...

    VálaszTörlés
  6. Kedves Angi! Rendkívüli ügyességgel alkottad meg ezeket a tortákat!Le a kalappal! Ennyire élethű...hmm... alkotásokat :) még nem láttam :) Én is mindig zavarban vagyok,ha ilyesmit kell megosztanom, de rájöttem,nincs értelem...ezek is ugyan olyan torták,ráadásul ugyan olyan munkaigényesek is, mint bármelyik másik édes finomság.Nincs rajta mit szégyellni... Pláne nem a mai világban :) Én csak gratulálni tudok hozzájuk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lexana köszönöm, nagyon sokat jelent nekem, hogy nem ítéltek el " ezekért"!

      Törlés