2012. április 14., szombat

Cseresznyevirágos torták



Különös kéréssel fordultak hozzám a minap ( értem itt a második tortát), cseresznyevirágos tortát kértek, konkrét képet is mutattak, annyi kikötésük volt csupán, hogy ne fondanttal vonjam be. Bevallom még mindig idegenkedek a tejszínnel bevont tortáktól. Valahogy nem az én stílusom!  De azért nekibátorkodtam,  gondolom nem meglepő, de a  végeredménnyel nem vagyok megelégedve.  Még most is azt vallom, hogy szebbek a fondattal bevont torták., ezért is nem sokra rá készítettem egy hasonlót, csak most már fondanttal ( az első kép) nekem  ez sokkal jobban tetszik! Tudom, hogy sokan nem szeretik a fondanttot vagy a marcipánt, ezért is ragaszkodnak a tejszínért vagy vajkrémért, én ezt is megértem,  de én sehogy sem boldogulok ezzel a fajta díszítéssel. Elkészítem, de ritka amelyik tetszik is!
Az első torta szülinapra készült, belül erdei gyümölcs krémmel, a második is szülinapi torta, belül kakaós piskóta fehércsokis, mascapornés krémmel.

7 megjegyzés:

  1. Mindkettő szép szerintem:)

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest, hogy távol áll tőled nagyon jól megoldottad:)Szép lett mindkettő!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép tortákat készítettél! Mind a kettő nagyon mutatós a fondannal készült simább, de az íze biztosan mindkettőnek tökéletes!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek, imádom a cseresznyevirágot :))

    VálaszTörlés
  5. Igy igaz, mindketto nagyon jol nez ki, (az eletben sem mindig simman mennek a dolgok ) es nem mindig a csomagolast kell nezni :) mi nagyon megvoltunk elegedve vele,es ez a lenyeg ,es aki kapta a tortat O is nagyon imadja a cseresznyeviragot :)

    VálaszTörlés