2011. november 27., vasárnap

Pónis torta

 Elkészült az  első pónis témájú tortám,  amit  nagyon nagy lelkesedéssel készítettem,  igaz a póni figura készítése eléggé megfogott, a felső póni a  két és féléves kislányom szerint olyan " dinós póni" és nem is tévedett nagyot, na de fondantból nekem sajnos  sehogy sem sikerült tökéletesebbre!
A torta egy 3 éves kislány szülinapjára készült, belül síma piskóta erdei gyümölcs krémmel töltve, kivülről fondanttal borított, díszített.

2011. november 23., szerda

Egérkés sajttorta


Egy kislány szülinapjára készült ez a torta. Nagyon nagy lelkesedéssel fogtam neki ennek a tortának, az elején még nagyon örültem neki, aztán a végeredménnyel már nem egészen vagyok megelégedve! Nem sikerült az egereket olyanra formáznom, amilyennek lenniük kellett volna, de a kislánynak nagyon tetszett és így már én is egy kissé megnyugodtam. A torta belül madártejes, kivül fondanttal burkolt és díszített!

2011. november 21., hétfő

Virág kosár

Egyik közeli ismerősőm kérésére készült ezt a torta, belül oroszkrémmel töltve, kivülről a kosár kakaós fondantból fonódott, a virágokat pedig  ugyancsak fondantból készítettem.

2011. november 20., vasárnap

Hello Kitty -s torta


Ezt a tortát egy kislány szülinapjára készítettem, akinek Hello Kitty nagy kedvence. Egy korábbi tortám hasonmása ez a torta, belül oroszkrémmel töltve , kivül fondanttal burkolva.

2011. november 19., szombat

2011. november 18., péntek

Eljegyzési torta



Eljegyzésre készült, belül  diós-grillázskrémmel, kivül fondanttal burkoltva.

2011. november 12., szombat

Pipacsos torta


Ennél a tortánál konkrét tortáról kellett hogy másoljak, az eredeti változatát itt megtekinthetitek! Sajnos a pipacsokat nem sikerült elég élethűre készítenem, remélem azért némileg felismerhetőek!